E46 M3 SMG by --==Mały==--
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Re: E46 M3 SMG by --==Mały==--
Nie chce ani ciemnych kierunków ani czarnej nerki do tego koloru mi to poprostu nie pasuje już kilka osób mnie na to namawiało.
- --==maly==----
Moim zdaniem trochę wiocha.
mi osobiscie sie nie widzi,tak jak wyglada teraz jest fajna taka czysta bez udziwnien 

BMW nie tylko auto PASJA!!
Widać, że Mały to chłopak ze wsi
, lubi czerwone hamulce, kolorowe nerki, itd... 
Opanuj się chłopie

Opanuj się chłopie

- --==maly==----
Do czarnej i niebieskiej moim zdaniem pasuje przy czarnych nerkach ale od szarego za bardzo odbija od całości więc nie będzie tych pasków.
- --==maly==----
Trzeba było trochę pogrzebać wymieniłem termostat na nowy taki sam jak był czyli wahler (dzięki Hubert)
Na fotce stary po demontażu

Po wymianie termostatu zmieniłem też wszystkie rolki paska klinowego Ruville i paski Conti oraz oddałem alternator do kompletnej regeneracji ładowanie było ok ale miał lekki luz na łożysku a chciałem zrobić już wszystko.
Wymieniłem też klosze halogenów na nowe stare były zmasakrowane od kamieni choć na samochodzie nie było tego bardzo widać.
Poluje jeszcze na klosze lamp jak nie znajdę używanych w bdb stanie to kupie nowe.
Stare

Stare VS Nowe

I już po wymianie

Przyszło też pare pierdół do klapy szkoda,że klapy nie ma i nie wiadomo kiedy będzie

Na fotce stary po demontażu

Po wymianie termostatu zmieniłem też wszystkie rolki paska klinowego Ruville i paski Conti oraz oddałem alternator do kompletnej regeneracji ładowanie było ok ale miał lekki luz na łożysku a chciałem zrobić już wszystko.
Wymieniłem też klosze halogenów na nowe stare były zmasakrowane od kamieni choć na samochodzie nie było tego bardzo widać.
Poluje jeszcze na klosze lamp jak nie znajdę używanych w bdb stanie to kupie nowe.
Stare

Stare VS Nowe

I już po wymianie

Przyszło też pare pierdół do klapy szkoda,że klapy nie ma i nie wiadomo kiedy będzie

klosze kupowałeś w aso, czy gdzie indziej
i jaka cena?
bo tez mam zmatowione, wiec może bym wymienił
i jaka cena?
bo tez mam zmatowione, wiec może bym wymienił
+1Krystian pisze:klosze kupowałeś w aso, czy gdzie indziej
i jaka cena?
- Oleg
- Moderator
- Auto: 1M E82, M3 E36, M3 E92, 996TT
W ASO nie kupisz samych szkiełek. Halogeny są wg nich nierozbieralną częścia. Na allegro można znaleźć nowe szkła w cenie 50-80pln/sztuka.
http://allegro.pl/szklo-halogenu-bmw-m3 ... 24748.html
http://allegro.pl/szklo-halogenu-bmw-m3 ... 24748.html
- --==maly==----
Klosze znalazłem na allegro w ASO tylko całe halogeny.
RED DEVIL
Co tam dokupiłeś do klapy? Ja w sumie jeszcze nie przełożyłem wygłuszenia i jeżdżę z samą blachą, tylko lampki nad rejestracją wstawiłem. Otwieranie też mam tylko z kluczyka, może w wakacje pobawię się z przełożeniem przycisku ze starej klapy, ale nie obędzie się bez wycinania otworu, więc zastanowię się jeszcze nad tą operacją 

- --==maly==----
CSL oryginalnie nie ma właśnie guzika ale mi na nim nie zależy.
A dokupiłem mocowania na rejestrację znaczek i lampki do podświetlenia.
Szkoda,że termin dostawy klapy przesunął się na 1 Lipca nie wiem szczerze mówiąc jak to komentować bo z taką niekompetencją w ASO jeszcze się nie spotkałem.
Podczas zamówienia termin miał być 5 dni potem przesunął się do miesiąca na 25 maja a teraz aż na 1 Lipca w sumie to jest ponad 2 miesiące czas oczekiwania
A dokupiłem mocowania na rejestrację znaczek i lampki do podświetlenia.
Szkoda,że termin dostawy klapy przesunął się na 1 Lipca nie wiem szczerze mówiąc jak to komentować bo z taką niekompetencją w ASO jeszcze się nie spotkałem.
Podczas zamówienia termin miał być 5 dni potem przesunął się do miesiąca na 25 maja a teraz aż na 1 Lipca w sumie to jest ponad 2 miesiące czas oczekiwania

No to marnie
Ja zamawiałem na początku listopada, przyszło w grudniu, ale wtedy mi nie zależało, bo i tak montowałem na wiosnę. Jak widać to normalne praktyki, nawet na felgi CSL czekałem ponad 2 tygodnie.